Een Werk aan de Muur shop

"We zullen ons nooit overgeven!"

- Werkcode: 416 536

2BHAPPY4EVER.com photography & digital art over "We zullen ons nooit overgeven!"

"We zullen vechten op het strand" is een veel voorkomende titel voor een toespraak van Winston Churchill in het Lagerhuis van het Britse parlement op 4 juni 1940. Dit was de tweede van drie grote toespraken rond de periode van de slag om Frankrijk; de anderen zijn de toespraak 'Bloed, zwoegen, tranen en zweet' van 13 mei en de toespraak 'Dit was hun mooiste uur' van 18 juni. Gebeurtenissen ontwikkelden zich dramatisch over de periode van vijf weken, en hoewel ze grotendeels op thema's lijken, richtte elke toespraak zich op een andere militaire en diplomatieke context.

In deze toespraak moest Churchill een grote militaire ramp beschrijven en waarschuwen voor een mogelijke invasiepoging door de nazi's, zonder de uiteindelijke overwinning in twijfel te trekken. Hij moest ook zijn binnenlandse audiëntie voorbereiden op het uit de oorlog komen van Frankrijk zonder op enigerlei wijze Frankrijk vrij te laten, en wilde een beleid en een doel ongewijzigd herhalen - ondanks de tussenliggende gebeurtenissen - uit zijn toespraak van 13 mei, waarin hij had het doel van "overwinning verklaard, hoe lang en hard de weg ook mag zijn".
2BHAPPY4EVER.com photography & digital art profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door 2BHAPPY4EVER.com photography & digital art

2BHAPPY4EVER.com | photography & digital art

"Licht maakt dat we kunnen zien en gezien kunnen worden. Dat we mensen, dieren, voorwerpen en allerlei andere zaken kunnen vastleggen op een beelddrager zoals een foto of video. Licht is alles, alles is licht", zegt Jan van den Broek, eigenaar van 2BHAPPY4EVER en gepassioneerd allround fotograaf / Digital Artist. "Licht is magisch!"

Alle werken van 2BHAPPY4EVER.com photography & digital art


Waarom je kiest voor "We zullen ons nooit overgeven!" op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

"We zullen ons nooit overgeven!"

Koop dit digital art werk "We zullen ons nooit overgeven!" van 2BHAPPY4EVER.com photography & digital art als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 416 536
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.