3 Kerkuilen

- Werkcode: 773 351

Marcel van Balkom over 3 Kerkuilen

3 jongen kerkuilen zitten op een tak, wachten totdat moeder terugkomt met een prooi.
Marcel van Balkom profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marcel van Balkom

Marcel van Balkom

De natuur speelt een grote rol in het leven van Marcel van Balkom, maar dat spreekt voor zich als je in een dorpje woont aan de rand van een nationaal park. Als kleine jongen was hij altijd te vinden in zijn favoriete natuurgebied de Biesbosch - zijn eigen achtertuin, zeg maar. De herfst, winter en lente zijn zijn favoriete jaargetijden en tijdens deze periodes is hij vaak op pad in dit geweldige natuurgebied. Tijdens zijn jongere jaren was hij vooral bezig met tekenen en schilderen van roofvogels. Inmiddels heeft hij zijn focus kunnen verleggen naar het fotograferen maar de voorliefde voor de natuur is gebleven. Sinds jaren is hij gepassioneerd bezig met het fotograferen van de natuur. Het zijn vooral de beelden van de ongerepte natuur die hem veel voldoening en rust geven. Zijn favoriete dieren om te fotograferen zijn ijsvogels en groot wild, maar landschappen en macrofotografie boeien hem ook enorm. Ook verzorgt hij met enige regelmaat exposities, lezingen en won hij diverse prijzen met zijn natuurfoto's, zoals de 1st prijs bij National Geographic en Vara's vroege vogels fotowedstrijd en de titel highly commended bij de BWPA (Britisch Wildlife Fotography Awards 2011). Sinds een aantal jaren verzorgt hij samen met een aantal partners workshops die voornamelijk geënt zijn op natuurfotografie in diverse natuurgebieden in Europa.

Alle werken van Marcel van Balkom


Waarom je kiest voor 3 Kerkuilen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

3 Kerkuilen

Koop de foto 3 Kerkuilen van Marcel van Balkom op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 773 351
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
71,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden