6 Cylinder Spijker

van Erik Reijnders

6 Cylinder Spijker van Erik Reijnders

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 901868
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
67 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 5 tot 7 werkdagen

Omschrijving

Techniek is van alle tijden . Hier een zes cylinder gemaakt door het Nederlandse Spijker. Het merk was zijn tijd ver vooruit. de wagens die men bouwde waren van bijzonder hoge kwaliteit. de sez cylinder was zeer netjes opgebouwd . het geheel ziet er verzorgd uit. Deze foro werd zo bewerkt dat hij ook de sfeer uit de tijd van de Spijkers uitstraalt fotografie stond nog in de kinderschoenen. Dat is dan ook de reden dat er hier gekozen is om de toen gebruikte natte plaat fotografie te benaderen. Deze sez cylinder komt in elke stoeren ruimte tot zijn recht.

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Erik Reijnders profielfotoFotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend met een voorkeur voor natuur en detail.

Alle werken