Een Werk aan de Muur shop

6 Cylinder Spijker

- Werkcode: 901 868

Erik Reijnders over 6 Cylinder Spijker

Techniek is van alle tijden . Hier een zes cylinder gemaakt door het Nederlandse Spijker. Het merk was zijn tijd ver vooruit. de wagens die men bouwde waren van bijzonder hoge kwaliteit. de sez cylinder was zeer netjes opgebouwd . het geheel ziet er verzorgd uit. Deze foro werd zo bewerkt dat hij ook de sfeer uit de tijd van de Spijkers uitstraalt fotografie stond nog in de kinderschoenen. Dat is dan ook de reden dat er hier gekozen is om de toen gebruikte natte plaat fotografie te benaderen. Deze sez cylinder komt in elke stoeren ruimte tot zijn recht.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend , Kijk rustig rond in mijn diverse shop's . Er is voor elk vertrek voor elke ruimte iets bijzonders te vinden . Wil jij echt iets wat je niet bij de buurvrouw tegen komt? Dan is mijn fotografie en of mijn kunst , jou startpunt!

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor 6 Cylinder Spijker als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

6 Cylinder Spijker

Koop dit digital art werk 6 Cylinder Spijker van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 901 868
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
67,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.