6000 years of shopping (gekleurde contouren van Adam en Eva)

van Ruben van Gogh

6000 years of shopping (gekleurde contouren van Adam en Eva) van Ruben van Gogh

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 728063
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
118 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 5 tot 7 werkdagen

Omschrijving

Een digitale fotocollage. Op de voorgrond Adam en Eva, uit het schilderij De Zondeval (Cornelis Corneliszn. van Haarlem, met dank aan de Rijksstudio van het Rijksmuseum) op de achtergrond Adam en Eva anno nu. De lucht en vogels zou je als het immateriële kunnen zien, die hebben plaatsgemaakt voor het materiële (de bestelbus).
Een vrolijke popart knipoog naar het ongebreidelde consumentisme van de tegenwoordige tijd. De vogels zijn overigens halsbandparkieten, en daarmee misschien wel symbool voor de export van ideeën en goederen.

Dit werk wordt aangeboden door Ruben van Gogh

Ruben van Gogh profielfotoSoms zie ik dingen die er niet zijn; die fotografeer ik dan en bewerk ik later tot pop-art grafiek en surrealistische taferelen. Het kan beginnen met kringloopwinkel-schilderijen, leegstaande interieurs of wat er maar bijzonder is en het eindigt als een Ruben van Gogh.

Alle werken