Een Werk aan de Muur shop

A delicious starter

- Werkcode: 827 600

EstefanoOnatrac over A delicious starter

Chef de Cuisine Christian Sturm-Willms van Restaurant Yunico* in Hotel Kameha Grand in Bonn, creëerde een fijn RawArt voorgerecht met een OBSIBLUE GARNAAL. De zeldzame garnaal komt uit Nieuw-Caledonië en is te lekker om te grillen, daarom wordt hij rauw gemarineerd in yuzu-sap en sesamolie. Geserveerd met appel wasabi sorbet. Advocado-crème en Japanse el-crème, Granny Smith-gel en char-kaviaar, bereid op de linkerarm van het model een lust voor het oog!
EstefanoOnatrac profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door EstefanoOnatrac

Nederlandse food & travel fotograaf in Griekenland. Werken waar andere vakantie vieren, heet het altijd zo mooi. Oké is natuurlijk wel een beetje zo met al het lekkere weer en een mooie omgeving voor de de ogen waarin je verblijft. Daardoor heb je wederom ook weer een andere blik voor het maken van opnames. Andere locaties andere kijk en tevens een andere creatieve input. Het eten is natuurlijk ook anders, ook al maak je de opnames binnen, je ziet, logisch, de invloeden van de regio waar je aan het werk mag zijn. Uiteraard spelen de producten die je gebruikt ook een rol. Laat je inspireren voor een volgende vakantie met mijn "werk aan de muur".

Alle werken van EstefanoOnatrac


Waarom kiest voor A delicious starter als ingelijst werk

  • Levering was vlot. toen mijn zoon de eerste "foto" uitpakte werd hij even stil. Hij vond hem heel erg mooi. Lijsten zijn ook mooi.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Diverse lijsten en passe-partout

A delicious starter

Koop de foto A delicious starter van EstefanoOnatrac op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 827 600
Kies het materiaal Meer informatie
Ingelijst
Kies materiaal opties Speciale wens?
197 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.