• Aan de einder van Jan vd Knaap thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 407528

Aan de einder

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
79 gratis verzending!
Aan de einder van Jan vd Knaap

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

In de verte komt alles samen. "Schijn bedriegt, je ziet wat er niet is", zong het Klein Orkest ooit in Achter Elke Deur. En aan het einde van de verte is dit fietspad nog steeds even breed en nog steeds even lang.
Dit is het fietspad tussen Purmerend en Monnickendam. Het is tamelijk lang, ongeveer acht kilometer en de polderomgeving van Waterland is vooral heel wijds. Ik ben vooral gecharmeerd van de samenkomende lijnen. De diagonalen van het fietspad komen aan de horizon samen, waarna ze weer wijken door de boomtoppen. Deze diagonalen worden weer geflankeerd door de verticalen van de bomenrijen links en rechts, en de horizon doorsnijdt ook weer het punt waar de diagonalen elkaar kruisen. Ik heb achteraf wat snelheid aan het beeld toegevoegd.

Over Jan vd Knaap

Jan vd Knaap profielfotoHallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Alle werken