Een Werk aan de Muur shop

Aangezicht van Deventer in pasteltinten met reflectie.

- Werkcode: 840704

Bart Ros over Aangezicht van Deventer in pasteltinten met reflectie.

Aangezicht van Deventer in pasteltinten met reflectie.

Deventer (Nederlands: [deːvəntər] (Over deze soundlisten); Sallaans: Daeventer) is een stad en gemeente in de historische regio Salland in de provincie Overijssel, Nederland. In 2020 telde Deventer 100.913 inwoners. De stad ligt grotendeels op de oostelijke oever van de IJssel, maar heeft ook een klein deel van haar grondgebied op de westelijke oever. In 2005 werd de gemeente Bathmen (met een bevolking van ongeveer 5.000 inwoners) samengevoegd met Deventer als onderdeel van een landelijke inspanning om de bureaucratie in het land terug te dringen.
Bart Ros profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bart Ros

HALLO ?, MIJN NAAM IS BART ROS.
FOTOGRAAF EN STADSFOTOGRAAF UIT DEVENTER OVERIJSSEL
En ik ben architectuur, interieur en stadsfotograaf werkzaam in de regio Deventer en Overijssel. Bijna dagelijks kan je mij vinden aan de IJssel of in de historische straten van onze Hanzesteden in Nederland. Druk bezig om jullie unieke beelden te brengen.

Deze beelden kunnen we samen inzetten voor marketingdoeleinden en online media. Daarnaast maakt ik boeken en kalenders van mijn fotografie, geef ik les en hou ik meerdere keren er jaar leuke fotowalks.

Ik ben als fotograaf gevestigd in Deventer; een prachtige historische stad, omgeven door de vrije natuur. Het resultaat van mijn liefde voor fotografie en de stad Deventer is de kalender van Deventer met 12 unieke foto’s en stadsaanzichten van Deventer en de omgeving. En een boek over Deventer met nog meer unieke beelden met de naam. “Buitengewoon Deventer 2: Deventer en Omstreken“.

Alle werken van Bart Ros


Waarom je kiest voor Aangezicht van Deventer in pasteltinten met reflectie. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Aangezicht van Deventer in pasteltinten met reflectie.

Koop Aangezicht van Deventer in pasteltinten met reflectie. van Bart Ros op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 840704
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.