Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 3 dagen en 7 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Aankomst op Terschelling

- Werkcode: 396 751

Evert Jan Luchies over Aankomst op Terschelling

Een tjalk uit 1910 vaart voor de kust van het Waddeneiland Terschelling. De veerboot nadert de haven van West-Terschelling. Het Groene strand met strandpaviljoen 'De Walvis' en de karakteristieke vuurtoren 'De Brandaris' zijn duidelijk aanwezig. De zingende eigenaar Hessel van café de Groene weide in Hoorn bezingt het terugkeren naar dit mooie Waddeneiland in zijn lied 'Terug naar Terschelling, ook al wordt ik 100 jaar. Deze foto is gemaakt in Mei 2013
Evert Jan Luchies profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Evert Jan Luchies

1968. Woont aan de rand van de mooiste stad van Nederland. Werkt aan de grenzen van het weten. Fotografeert regelmatig sinds 2000, het liefst met een statief en zeeën van tijd. Maakt 1000 foto's om 950 foto's te verwijderen. Kampeert, onder het motto van "een vakantie zonder zee en strand, is geen vakantie". Rijdt Saab, drinkt zwarte Koffie. Voormalig Canon adept. Fotografeert nu met Fujifilm X series.

Alle werken van Evert Jan Luchies


Waarom je kiest voor Aankomst op Terschelling als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Aankomst op Terschelling

Koop de foto Aankomst op Terschelling van Evert Jan Luchies op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 396 751

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 7 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65,-59,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.