Een Werk aan de Muur shop

Aap bij de Pashupatinath tempel in Kathmandu

- Werkcode: 209479

Rietje Bulthuis over Aap bij de Pashupatinath tempel in Kathmandu

Aap bij de Pashupatinath tempel in Kathmandu, Nepal. Eén van de meest heilige hindoeïstische tempels van Nepal ligt aan beide oevers van de Bagmati rivier in het oosten van Kathmandu. Bij deze tempel vinden crematies plaats in de open lucht. De tempel wordt ook wel 'apentempel' genoemd, omdat er zoveel apen rondzwerven. Het is dan ook niet moeilijk er een op de foto te zetten.
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor Aap bij de Pashupatinath tempel in Kathmandu op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Aap bij de Pashupatinath tempel in Kathmandu

Koop de foto Aap bij de Pashupatinath tempel in Kathmandu van Rietje Bulthuis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 209479
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
118 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.