Abdij van Middelburg

- Werkcode: 998 547

Sander Poppe over Abdij van Middelburg

De abdij van Middelburg stond al heel lang op mijn lijst om eens te fotograferen. Helaas zat hier enige vertraging in door Corona. Middelburg is mijn geboorte stad, en dan is het bijna een 'moeten' om deze locatie in je portfolio te hebben. Al deed ik dit wel met veel plezier om hier een tijdje mezelf te vermaken in deze klooster gewelven. Het was even zoeken naar de juiste compositie. Maar na een poosje kwam ik er achter dat dit hem ging worden. Ik heb me hier kostelijk vermaakt, en ik kom zeker hier nog eens terug.
Sander Poppe profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sander Poppe

Mijn passie is om de schoonheid van het landschap vast te leggen op de gevoelige plaat. Water staat veel centraal in mijn landschapsfoto's. Als geboren Zeeuw kom ik dan ook graag bij de kust. De Zeeuwse kustlijn is misschien wel de mooiste kust van de hele Nederlandse kust. Al kunnen smaken verschillen ;-)

Maar we houden ook van reizen. Zo komen we graag in Groot-Brittannië. Waarom? De kusten van Schotland, Engeland en Wales zijn in één woord: Magnifiek!

Meer informatie over mij? Bezoek dan mijn website: https://www.sanderpoppe.com

Alle werken van Sander Poppe


Meer weten over Sander Poppe?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Abdij van Middelburg op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Abdij van Middelburg

Koop de foto Abdij van Middelburg van Sander Poppe op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 998 547
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
144,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden