Abstract licht in zwart-wit

van Arja Schrijver Fotografie

Abstract licht in zwart-wit van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 71316
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Deze abstracte foto is onderdeel van een serie van zes zwart-wit foto's waarin ik heb geëxperimenteerd met scherptediepte. Wat een soort abstracte vormen lijken, zijn in werkelijkheid wc-rolletjes. Door er met de camera recht voor te gaan zitten en goed in te zoomen, ontstaat er weinig diepte in de foto. De vormen worden als het ware platgeslagen en zijn ineens abstract. Als je het niet weet, is het niet duidelijk dat het om wc-rolletjes gaat, hoeveel wc-rolletjes hier liggen, hoe ze liggen en welke lijn en vorm nu tot welk rolletje behoort. De scherptediepte roept vragen op. En juist dát vind ik leuk, dat de kijker gevraagd wordt om er eens op een andere manier naar te kijken dan wat je op het eerste gezicht ziet.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken