Een Werk aan de Muur shop

Abstract_maritime_06_Spot

- Werkcode: 934 921

Manfred Rautenberg Photoart over Abstract_maritime_06_Spot

Collage en digitale bewerking van het beeld van een gekleurde, verweerde stalen muur. De schijnwerper creëert extra spanning in het beeld
Manfred Rautenberg Photoart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Manfred Rautenberg Photoart

Ik ben Manfred Rautenberg, al vele jaren ben ik gepassioneerd door fotografie en de creatieve uitvoering ervan. Mijn focus ligt op maritieme motieven, d.w.z. havenimpressies en impressies van de zee, het strand, het wad. Ook detailfoto's van maritieme vormen en structuren horen erbij. De foto's worden meestal onderworpen aan een meerfasige beeldbewerking, wat resulteert in collages en composities die een schilderkunstige, abstracte uitstraling hebben.

Ik ben geboren in 1947 en opgegroeid aan de Noordzeekust. Na een lange afwezigheid vanwege het werk ben ik weer terug. Mijn fotografisch enthousiasme voor het kustlandschap is navenant groot. In mijn oorspronkelijke beroep was ik -als afgestudeerd ingenieur met een studie aan de TU Braunschweig- eigenaar van een seminariebedrijf voor proces-, kwaliteits- en milieumanagement.

Alle werken van Manfred Rautenberg Photoart


Waarom je kiest voor Abstract_maritime_06_Spot op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Abstract_maritime_06_Spot

Koop dit digital art werk Abstract_maritime_06_Spot van Manfred Rautenberg Photoart als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 934 921
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.