Abstracte Porto Katsiki

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 510903
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
105 gratis verzending!

Omschrijving

Porto Katsiki is het bekendste strand van Lefkada en ligt aan de zuidwestkust. De foto heb ik zelf genomen tijdens mijn reis over het eiland en nu omgezet naar een abstract waterverf schilderij.

Porto Katsiki betekent letterlijk ‘de haven van de geit’. Tientallen jaren geleden toen dit strand nog tot de gemeente Athani hoorde, waren er geen of weinig toeristen hier. Wie je hier tegen kwam, waren vooral herders die hun geiten in de vrije natuur lieten grazen. De geiten klommen op de steile hellingen aan het strand bij de fantastische turquoise zee. Zo ontstond door de bewoners spontaan het idee om deze plek de naam en Porto Katsiki te geven.

Het schilderij is zo gefotografeerd, dat de structuur van het aquarel papier nog goed zichtbaar is. Dit heeft als voordeel dat het nog meer op een echt schilderij lijkt, ondanks dat het een afdruk is.

Ik heb de volgende kleuren in het schilderij gebruikt: licht en donker blauw, turquoise, geel, bruin en groen.

Over Natalie Bruns

Natalie Bruns profielfotoWelkom in deze persoonlijke shop die onderdeel uitmaakt van mijn onderneming Shot it fotografie en schilderijen. In het dagelijks leven houd ik onder andere van reizen, met mensen werken, de natuur ingaan en iets nieuws uit proberen. Dat ik veel verschillende dingen leuk vind, komt ook terug in mijn schilderijen. Ze zijn veelal kleurrijk en de onderwerpen en stijlen zijn divers. Mijn foto's (die u hier kunt bekijken: https://shotitfotografie.werkaandemuur.nl/ ) zijn puur van kleur en hebben veelal weidse uitzichten. Kijkt u rustig even rond zou ik zeggen.

Alle werken