Abstracte ballerina

van Arjen Roos

Abstracte ballerina van Arjen Roos

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 907573
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
164 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Een digitaal en abstract werk in warme tinten van een sierlijke ballerina op Spitzen is een mooi contrast tussen de curves van een danseres en de rechte lijnen van driehoeken en polygons.
Door de warme aardetinten straalt dit werk warmte uit en zal het zowel in een modern als klassiek interieur niet misstaan.

Computer gegenereerde kunst in meerdere etappes. Zo is door middel van 3D rendering een 2D beeld gegenereerd om hier vervolgens abstracte bewerkingen en schetsen van te creëren die gecombineerd dit eindresultaat opleveren.

Door de hoge resolutie en het compleet ontbreken van ruis kan dit werk in zeer grote formaten afgedrukt worden.
Neem gerust contact op als dit werk in andere kleuren beter in uw interieur zal passen.

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

Arjen Roos profielfotoIn een ver verleden heb ik veel met photoshop gewerkt, dus toen ik als hobby steeds vaker ging fotograferen was het als vanzelf dat ik in photoshop mijn foto's nog iets mee kon geven.
Tegenwoordig leunt mijn werk zeer sterk op het gebruik van beeld bewerkings software om zowel mijn foto's als mijn digitale tekeningen en schilderijen helemaal af te maken.
Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenenen/schilderen dan is daar altijd nog de 3d modeleer software waardoor zo'n beetje alles mogelijk wordt.
Op mijn website ArjenRoos.nl staat meer informatie en worden een groot aantal werken extra uitgelicht. Op ArjenRoos.com staat veel informatie over hoe mijn werken tot stand komen.

Alle werken