Abstracte cirkels in zwart-wit

van Arja Schrijver Fotografie

Abstracte cirkels in zwart-wit van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 70901
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Lichte en donkere cirkels die elkaar doorkruisen en die abstracte vormen aannemen. Een leuk experiment met wc-rolletjes, als onderdeel van een serie van zes zwart-wit foto's. In die serie heb ik gekeken wat er zou gebeuren als ik een paar achter elkaar liggende wc-rolletjes als onderwerp zou nemen en daar vervolgens mee zou gaan spelen wat betreft scherptediepte, vormen, schaduwen en lijnen.
In deze foto heb ik de rolletjes bewust niet recht achter elkaar, maar juist iets verspringend ten opzichte van elkaar gelegd. En dat levert een interessant lijnenspel op. De diepte is er haast uit verdwenen, waardoor de nadruk echt op de cirkels komt te liggen.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken