Abstracte curven in zwart-wit

van Arja Schrijver Fotografie

Abstracte curven in zwart-wit van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 70902
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Deze foto is onderdeel van een serie van zes zwart-wit foto's waarbij ronde vormen het onderwerp zijn. Het zijn abstracte foto's, maar wie goed kijkt, ziet mogelijk dat het om wc-rolletjes gaat. In de serie speel ik met scherptediepte, lijnen en schaduwen.
Deze specifieke foto heb ik in tegenstelling tot de andere foto's uit de serie niet recht van voren gefotografeerd, maar iets meer van links. En dat levert een interessante afwisseling van donkere en lichte curven op. Ik vind het zelf mooi dat de cirkels van de eerste wc-rol die van de tweede wc-rol doorsnijden.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken