Abstracte ronde vorm in zwart-wit

van Arja Schrijver Fotografie

Abstracte ronde vorm in zwart-wit van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 70903
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Dit is een van de beelden uit een zesdelige fotoserie waarbij ronde vormen in zwart-wit het onderwerp zijn. Ik heb in die serie geëxperimenteerd met scherptediepte en met de vormen, schaduwen en lijnen van wc-rolletjes. Ik vind het leuk om met zo iets eenvoudigs te spelen en dan tot bijzondere vormen te komen.

In deze foto liggen de wc-rolletjes achter elkaar en heb ik ze op ooghoogte gefotografeerd, waarbij je zo de rolletjes inkijkt. Door de scherptediepte worden de rolletjes als het ware platgeslagen, de diepte van de rolletjes verdwijnt en er blijft alleen een ronde cirkel met wat lichtlijnen over. Het wordt zo een abstracte foto waarbij niet meer te zien is wat de objecten nu oorspronkelijk waren.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken