Een Werk aan de Muur shop

Achter de dijk Paesens-Moddergat

- Werkcode: 989 683

R Smallenbroek over Achter de dijk Paesens-Moddergat

In Paesens-Moddergat loopt achter de dijk bij de Waddenzee een wandelpad evenals op de dijk. Van een afstandje geeft dit een vervreemdend beeld. Schaapjes op de dijk en de kerktoren er direkt achter. Mooi landschap en een prachtige lucht (er is slecht weer op komst)
R Smallenbroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door R Smallenbroek

Analoog begonnen als hobbyfotograaf, daarna jaren laten liggen en inmiddels al weer jaren gepassioneerd fotograferend. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet met fotografie bezig ben en kan me een leven zonder ook niet meer voorstellen. Het is heerlijk om de schoonheid die ik zie en ervaar te kunnen delen en prachtig als anderen datzelfde ervaren bij het zien van het beeld. Ik hou me voornamelijk bezig met landschapsfotografie waarbij het kernwoord is sfeer!

Alle werken van R Smallenbroek


Waarom je kiest voor Achter de dijk Paesens-Moddergat op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Achter de dijk Paesens-Moddergat

Koop de foto Achter de dijk Paesens-Moddergat van R Smallenbroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 989 683
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.