Exclusieve Black Friday after-party-sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 15 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Adagio

- Werkcode: 1 030 267

Ellen Borggreve over Adagio

Elegant poserende beuken met naaldbos op de achtergrond

Ik was onmiddellijk gegrepen door deze dansende beukenbomen toen ik ze zag op een zeer regenachtige dag in het bos. Ik was gekomen om te ontsnappen aan mijn zorgen, die bijna te veel waren om te dragen en voor het eerst in vele maanden stopte ik mijn camera in mijn tas en reed naar het bos, om weer even alleen te zijn. Het stortregende, ik verdwaalde in het bos, maar ik vond mezelf terug. Mijn camera is mijn vlucht uit de realiteit als die te moeilijk wordt. Hij pikt er die kleine stukjes realiteit uit die zo magisch zijn en ik kom altijd terug met de gedachte dat het leven iets moois is. Dit is de kant van de werkelijkheid die net zo echt is, maar vaak over het hoofd wordt gezien en ik maak er een punt van om dit op te zoeken. De elegante vormen van de natte beukenbomen contrasteren erg mooi met de rechte slanke lijnen van de dennenbomen op de achtergrond, waardoor de beukenbomen lijken te dansen.
Ellen Borggreve profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ellen Borggreve

Ellen Borggreve is een landschapsfotograaf en auteur van o.a. Woodscapes en Praxisbuch Wälder fotografieren. Ze is geboren en getogen in de bossen van de Veluwe waar haar liefde voor bomen ontstaan is. Naast bossen fotografeert ze echter ook graag de Nederlandse kust.

De focus ligt op verstilde scenes die buiten de realiteit van alledag lijken te liggen, zonder mensen in beeld, waarbij onderwerpen die op het punt staan te verdwijnen vaak het onderwerp zijn. Het vluchtige van patronen in het zand, maar vooral ook oude woudreuzen die door klimaatverandering in razend tempo verdwijnen.

Ellen is een awarded photographer op 1x en is in 2019 door Photoblog uitgeroepen tot één van werelds beste landschapsfotografen. Haar werk is gepubliceerd in boeken, Natuurfotografie Magazine, Focus, Landscape Photography Magazine, On Landscape en vele andere publicaties. Ze deelt haar kennis mede opgedaan tijdens haar lange carrière als soft sculpture artist en designer in combinatie met meer dan 40 jaar ervaring in fotografie in de vele artikelen die ze schrijft voor oa Landscape Photography Magazine en ook haar eigen blog. Daarnaast geeft ze graag les waarbij ze de individuele visie van fotografen voorop stelt.

Alle werken van Ellen Borggreve


Waarom je kiest voor Adagio op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Adagio

Koop de foto Adagio van Ellen Borggreve op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 030 267

Profiteer tijdelijk van 10% korting op de gehele collectie bij de Black Friday After-party!
Nog 15 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-111,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.