Afgesneden riet in Nederlands landschap

van Fotografiecor .nl

Afgesneden riet in Nederlands landschap van Fotografiecor .nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 374731

10% woonseizoen korting!
Nog 8 dagen en 5 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113 102 gratis verzending!

Omschrijving

Opgestapelde rietstengels voor traditionele dak bekleding of bedekking dat ligt te drogen tussen het groene gras. Opgestapeld en verpakt in schoven en bundels worden deze natuurproducten door rietsnijders verwerkt. Een traditionele foto van een typische ambachtelijke cultuur in het nationaal landschap: "De Wieden en Weerribben" in Nederland. Een groot afgegraven moerasgebied onder een blauwe lucht en met witte stapelwolken. Heldere voorjaarskleuren in een vrolijke compositie.

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

Fotografiecor .nl profielfotoDe drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken