Afrikaanse zonsondergang

- Werkcode: 1 051 292

Photolovers reisfotografie over Afrikaanse zonsondergang

Afrikaanse zonsondergang in de bergen van Ethiopië. In de omgeving van de heilige stad Lalibela in het noorden van Ethiopië zijn veel bergen. De natuur is daar prachtig en het landschap is heel gevarieerd. Het is een mooi gebied om meerdaagse wandeling te doen. De mensen zijn heel vriendelijk en bezitten weinig. De mensen leven heel eenvoudig in hutten, ze kennen hier geen luxe. Het leven is er niet eenvoudig. Hier in het noorden van het land kan het heel dor en droog zijn. Dan kleuren de bergen bruin en kaal. In de regentijd is het groen. Het contrast tussen de droge tijd en de regentijd is groot. Het is mooi om deze regio in Ethiopië zowel in de regentijd als in de droge tijd te bezoeken. Deze foto is gemaakt net voordat de zon ondergaat. De laagjes van de bergen die je ziet geven een beeld van de grootte van de omgeving.
Photolovers reisfotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Photolovers reisfotografie

Diana en Ronnie reizen graag naar gebieden waar weinig toeristen komen.

Met onze fotografie willen we de kijker meenemen in onze ontdekkingsreizen. Wij ontmoeten graag andere mensen en kunnen genieten van de schoonheid van een land. We willen verhalen vertellen en daarmee de kijker raken, nieuwsgierig maken, aan het denken zetten en inspireren.

Diana: " Door het reizen is mijn passie voor fotografie geboren."

Ronnie: "Ik reis het liefst naar landen rondom de Sahara en de Himalaya."

Alle werken van Photolovers reisfotografie


Waarom je kiest voor Afrikaanse zonsondergang op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

Afrikaanse zonsondergang

Koop de foto Afrikaanse zonsondergang van Photolovers reisfotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 051 292
Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
214,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden