Afsluitdijk Wadden Center nabij Kornwerderzand

van Fotografiecor .nl

Afsluitdijk Wadden Center nabij Kornwerderzand van Fotografiecor .nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 692283

10% woonseizoen korting!
Nog 9 dagen en 17 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113 102 gratis verzending!

Omschrijving

Het museum gebouw vertelt onder meer het verhaal van de Afsluitdijk, de Waddenzee en het IJsselmeer, over vismigratie en blue energy.

Het gebouw is spectaculair in zijn eenvoud. De strakke hexagonale gevel refereert aan de natuurlijke vorm van de basaltblokken van de Afsluitdijk. Daarnaast heeft waterschuim ook een zeshoekige structuur als je het door een microscoop bekijkt. Het gebouw stijgt als een schuimkop uit boven de dijk.

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

Fotografiecor .nl profielfotoDe drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken