Agave in het zand // Ibiza Natuur- & Reisfotografie

- Werkcode: 1 101 366

Diana van Neck Photography over Agave in het zand // Ibiza Natuur- & Reisfotografie

Agave in het zand // Ibiza Natuur- & Reisfotografie

Een natuurfoto van een groene Agave Cactus-plant. Gefotografeerd in het rode zand midden op het eiland Ibiza, Spanje. Prachtige Bohemian en botanisch zachte kleuren reisfoto van een groene Agave Cactus plant op Ibiza.

Deze prachtige groene natuur- en reisfoto van de Agave Cactus plant is gefotografeerd in zachte pastelkleuren. Wat het een romantisch beeld maakt. Een prachtige bohemian pastelkleurenfoto die zeker prachtig in je huis zal passen.

Reisfotografie is een van mijn grootste passies, je voelt gewoon de energie en de sfeer van je omgeving en dat probeer je vast te leggen in een foto.

Bekijk mijn foto collectie voor meer fotografie.
Diana van Neck Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Diana van Neck Photography

Fine Art Street Photographer - Seeing the details - Find the beauty in roughness

Als een jong meisje was ik al geïnteresseerd in fotografie, ik maakte hele vakantie reportages. Het kon natuurlijk niet anders dat ik nu na al die jaren nog steeds dezelfde passie heb. Na een opleiding aan de fotovakschool ben ik meer gaan ontdekken waar mijn passie in fotografie ligt. Deze is rauwe zwart/wit fotografie.

Op mijn reizen ben ik altijd op zoeken naar bijzonder plekjes in de straten. Vooral de details en hoekjes waar andere mensen zo langs heen lopen. Mijn motto is ook "Seeing the details - Find the beauty in roughness" .

Maar ook ik blijf me ontwikkelen en ik merk dat zwart/wit fotografie niet standaard mijn eerste keuze is. Dit zal je ook gaan zien in mijn shop.

Heel veel plezier in mijn shop.

Liefs Diana

Alle werken van Diana van Neck Photography


Waarom je kiest voor Agave in het zand // Ibiza Natuur- & Reisfotografie op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Agave in het zand // Ibiza Natuur- & Reisfotografie

Koop de foto Agave in het zand // Ibiza Natuur- & Reisfotografie van Diana van Neck Photography op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 101 366
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
254,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden