Alerte aalscholver

- Werkcode: 1 074 074

Jan van der Knaap over Alerte aalscholver

Deze aalscholver vond ik op het steigertje bij de vijver hier vlak in de buurt. Hij zat daar en hield alles in de gaten. Ik naderde van rechts en hij keek naar rechts, en zo gauw ik passeerde draaide de kop en hield mij met het linkeroog in de gaten. Ik had ook een grote camera in mijn vingers dus dat trok ook wel zijn aandacht.
Je kan de aalscholver herkennen aan de vaak gespreide vleugels om die te laten drogen. De aalscholver jaagt onder water op vis en dat gaat het beste als de veren doorweekt zijn. Daarom zit hij vaak in de zon om ze te drogen. Niet om op te warmen, maar om te drogen. De aalscholver is een beschermde diersoort.
Jan van der Knaap profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan van der Knaap

Hallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Purmerend. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Purmerend is, of Amsterdam, Utrecht, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Purmerend

Alle werken van Jan van der Knaap


Meer weten over Jan van der Knaap?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Alerte aalscholver op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Alerte aalscholver

Koop de foto Alerte aalscholver van Jan van der Knaap op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 074 074
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
129,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden