Een Werk aan de Muur shop

Alfa Romeo ES 30 Kunstauto

- Werkcode: 980176

aRi F. Huber over Alfa Romeo ES 30 Kunstauto

Alfa Romeo SZ en RZ
Zei je raar?
1990, kop in een Franse autokrant

Slechts 4 jaar van 1989-1993 werd de Italiaanse vuistwig door Zagato gebouwd in 2 versies, als roadster en als coupé en van de SZ werden slechts 1.036 exemplaren gebouwd. De hoge aankoopprijs van 102.000 DM heeft daar zeker toe bijgedragen en als u hem ziet, zal hij de komende 30 jaar nog steeds een blikvanger zijn.
Van de Alfa Romeo RZ (Roadster Zagato) werden slechts 280 exemplaren gebouwd, met een eenheidsprijs van DM 140.000.
aRi F. Huber profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door aRi F. Huber

Ik doe al meer dan 35 jaar aan oldtimerfotografie en fotografeer hier vooral gewone alledaagse voertuigen die meer dan 30 jaar geleden nog massaal op de weg waren. Maar ook auto's met een buitengewoon, mooi design. Van tijd tot tijd maak ik foto's van auto's, motoren en vrachtwagens van de afgelopen tijd, wanneer ze bijzonder mooie vormen en rondingen hebben en op de een of andere manier in de verleiding komen om te dromen en te rijden als een BMW Z8. Ik vind deze autoschoonheden niet alleen in musea, maar ook in gespecialiseerde werkplaatsen voor oldtimers, met verzamelaars die mij hebben uitgenodigd om hun klassiekers te fotograferen of vaak in donkere, stoffige schuren en hallen of gewoon geparkeerd aan de kant van de weg.

Alle werken van aRi F. Huber


Waarom je kiest voor Alfa Romeo ES 30 Kunstauto op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Alfa Romeo ES 30 Kunstauto

Koop dit digital art werk Alfa Romeo ES 30 Kunstauto van aRi F. Huber als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 980176
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.