Alfa Romeo GTAm op Circuit de Spa-Francorchamps

- Werkcode: 391 511

autofotografie nederland over Alfa Romeo GTAm op Circuit de Spa-Francorchamps

Een prachtige Alfa Romeo GTAm tijdens het Youngtimer Festival Spa 2017 op Circuit de Spa-Francorchamps, de Dunlop FHR Langstreckencup, in de chicane. Die ook wel bekend staat onder de naam 'busstop'.
Deze auto rijdt mee in een klasse die langere races organiseert.
Van oudsher vond ik deze auto er heerlijk sportief, krachtig, gedrongen en snel uit zien. Gelukkig ben ik in de gelegenheid geweest om over heel West-Europa racende klassieke Alfa Romeo's te fotograferen. Ik deed dat o.a. voor de Alfa Romeo Challenge.
En dan ineens is daar dat moment dat de zon ondergaat en deze prachtig uitgevoerde Alfa Romeo, ontworpen door Bertone, aan komt rijden. En dan moet je er gewoon zijn! Deze foto heb ik bewerkt, waarbij de linkerkant minder kleur heeft zodat de details van de auto goed naar voren komt, en aan de rechterkant de kenmerkende kleuren van de curbs op het Circuit Spa-Francorchamps herkenbaar zijn.
Onlangs werd van de nieuwe Alfa Romeo Guilia wederom een GTAm versie uitgebracht. Natuurlijk om terug te grijpen op de race successen van de jaren '60.
autofotografie nederland profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door autofotografie nederland

Eigenlijk is de volledige naam 'okkofoto's autofotografie-nederland'. Vanaf hele jonge leeftijd is automotive en fotografie mij met de paplepel ingegoten. Omdat ik geen groot genoeg hart heb om te race, en mijn portemonnee niet groot genoeg is, heb ik mijn passie voor auto's en motoren ten dienste gesteld aan het fotograferen ervan.

Alle werken van autofotografie nederland


Waarom je kiest voor Alfa Romeo GTAm op Circuit de Spa-Francorchamps op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Alfa Romeo GTAm op Circuit de Spa-Francorchamps

Koop Alfa Romeo GTAm op Circuit de Spa-Francorchamps van autofotografie nederland op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 391 511
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden