• Alfa Romeo GTAm tijdens Youngtimerfestival Spa 2017 van autofotografie nederland thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 391511

Alfa Romeo GTAm tijdens Youngtimerfestival Spa 2017

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Alfa Romeo GTAm tijdens Youngtimerfestival Spa 2017 van autofotografie nederland

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een prachtige Alfa Romeo GTAm tijdens het Youngtimer Festival Spa 2017 op Circuit de Spa-Francorchamps, de Dunlop FHR Langstreckencup, in de chicane

Over autofotografie nederland

autofotografie nederland profielfoto‘autofotografie-nederland’ is een samenwerking tussen Okko Huising (okkofoto) en Rob Maas (RoMaNiVa photography) met ieder hun eigen specialismen in de automotive fotografie.Het initiatief hiertoe komt van Okko Huising (okkofoto).Rob Maas (RoMaNiVa photography);Rob is een gepassioneerd fotograaf. Gek van natuur en wilde dieren, maar ook van auto en motorsport fotografie. Zowel circuit als rallysport in binnen en buitenland. Rob volgt al een aantal jaren de lokale auto en motorsport coureurs voor redactionele stukken in de regionale kranten en AD.Okko Huising (okkofoto);Okko had met 5 jaar oud al een auto en iets daarna een camera. Is genetisch besmet met affiniteit voor automotive wat zich uit in autofotografie met oog voor details, veel dynamiek en creatief in compositie, belichting en bewerking. Gaat los op design.De beide fotografen hebben een groot hart voor autofotografie, samenwerken en continue blijven ontwikkelen om de beste, mooiste, meest dynamische automotive beelden te scheppen.Diensten en activiteiten zijn shoots van individuele en groepen auto’s en motoren, automotive events, automotive beelden voor websites, fotografische verslaglegging van races en rally’s, etc.

Alle werken