Alice en Goliath

van Frans Blok

Alice en Goliath van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323828
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
215 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Alice, officieel HD 193877d1, is een van de miljoenen aardachtige werelden in de Melkweg. Maar een echte dubbelganger van de Aarde is Alice niet. In plaats van oceanen en continenten vinden we hier een wijdvertakt netwerk van eilanden, schiereilanden en landengtes, omgeven door een doolhof van meren, baaien en zeestraten. Een wonderland wachtend op ontdekking en onderzoek.
Alice, net iets groter dan de Aarde, is formeel geen planeet maar een maan van de Jupiterachtige gasreus Goliath.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken