Een Werk aan de Muur shop

Alsjeblieft niet springen

- Werkcode: 999 638

Jan Keteleer over Alsjeblieft niet springen

Je ziet een meisje in badpak aan de rand van een zwembad; Ze staat er helemaal alleen en je ziet ze twijfelen; Ze heeft zin om in het water te duiken maar er is eentekst op de wand. Gelieve niet te springen staat er in rode letters geschreven. Het meisje twijfelt of ze het verzoek om niet te springen gaat opvolgen. Nochtans staat ze al lichtjes voorover gebogen klaar om te springen in het verkoelende water.

Dit schilderij lijkt een onschuldig alledaags tafereeltje maar ik wil iets diepers ermee uitdrukken.

Het zwembad heeft een rimpelloos wateroppervlak wat het leven in een zorgenloze maatschappij symboliseert. Het meisje staat op de rand van dit leven. Ze weet dat als ze springt er golven gaan komen in dit leven en de tekst naast haat houdt een waarschuwing in. Doe het niet zegt de tekst. Het meisje weet niet wat de gevolgen gaan zijn als ze onbesuisd in het leven springt. Ze twijfelt. Gaat ze braaf de raad opvolgen en een zekere veilige en saaie toekomst tegemoet, Of springt ze?

Dat is de vraag die we ons allemaal eens stellen.

Doe ik het of doe ik het niet?
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Alsjeblieft niet springen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Alsjeblieft niet springen

Koop dit digital art werk Alsjeblieft niet springen van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 999 638
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
181 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.