Een Werk aan de Muur shop

Alstroemeria, klassiek stilleven

- Werkcode: 757 990

Joske Kempink over Alstroemeria, klassiek stilleven

De alstroemeria, bloem van de vriendschap. Een prachtige compositie met aandacht voor kleur, textuur en belichting. Geïnspireerd door de klassieke werken van de Oude Meesters uit de 17e eeuw. Elke bloem van de alstroemeria heeft 6 blaadjes en elk daarvan heeft een mooie betekenis: medeleven, geduld, begrip, humor, daadkracht en respect. Samen staan deze symbool voor een langdurige vriendschap. Kortom, een klassiek beeld met een mooie symbolische waarde!
Joske Kempink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Joske Kempink

Hi, leuk dat je mijn shop bezoekt. Wie weet ben je geïnteresseerd in één of meerdere van mijn werken? Het is goed om te weten dat ik veel tijd besteed aan het werk dat misschien wel bij jou aan de muur komt te hangen. Ik denk na over compositie, kleurgebruik, textuur en belichting. Elke setting wordt zorgvuldig opgebouwd om vervolgens meerdere foto’s te nemen. Ideeën worden aangepast en er wordt opnieuw gefotografeerd, net zo lang tot ik tevreden ben. Daarna is het tijd om te selecteren en na te bewerken tot het perfecte plaatje. Neem jij ook de tijd? Veel plezier in mijn shop en alvast bedankt voor je bezoek!

Alle werken van Joske Kempink


Meer weten over Joske Kempink?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Alstroemeria, klassiek stilleven op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Alstroemeria, klassiek stilleven

Koop de foto Alstroemeria, klassiek stilleven van Joske Kempink op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 757 990
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
121,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.