Alstroemeria, klassiek stilleven

van Joske Kempink

Alstroemeria, klassiek stilleven van Joske Kempink

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 757990
Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
229 gratis verzending!

Omschrijving

De alstroemeria, bloem van de vriendschap. Een prachtige compositie met aandacht voor kleur, textuur en belichting. Geïnspireerd door de klassieke werken van de Oude Meesters uit de 17e eeuw. Elke bloem van de alstroemeria heeft 6 blaadjes en elk daarvan heeft een mooie betekenis: medeleven, geduld, begrip, humor, daadkracht en respect. Samen staan deze symbool voor een langdurige vriendschap. Kortom, een klassiek beeld met een mooie symbolische waarde!

Dit werk wordt aangeboden door Joske Kempink

Joske Kempink profielfotoHi, leuk dat je mijn shop bezoekt. Wie weet ben je geïnteresseerd in één of meerdere van mijn werken? Het is goed om te weten dat ik veel tijd besteed aan het werk dat misschien wel bij jou aan de muur komt te hangen. Ik denk na over compositie, kleurgebruik, textuur en belichting. Elke setting wordt zorgvuldig opgebouwd om vervolgens meerdere foto’s te nemen. Ideeën worden aangepast en er wordt opnieuw gefotografeerd, net zo lang tot ik tevreden ben. Daarna is het tijd om te selecteren en na te bewerken tot het perfecte plaatje. Neem jij ook de tijd? Veel plezier in mijn shop en alvast bedankt voor je bezoek!

Alle werken