Altiplano bij nacht

- Werkcode: 1 033 445

Lennart Verheuvel over Altiplano bij nacht

De Altiplano is de hoogvlakte van de Andes. Salar de Surire is een grote zoutvlakte in de Chileense Andes waar ik deze foto maakte. Hier koost ik er voor om de nadruk meer te leggen op de vlakte. Voor een verder verhaal achter deze foto zie mijn website: http://naturebylennart.com/landscapes-blog/starry-skies-of-the-high-andes/.
Lennart Verheuvel profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Lennart Verheuvel

Al mijn foto's zijn in het wild gemaakt, dus niets uit de dierentuin! Fotograferen doe ik al sinds mijn twaalfde en daarbij heeft de focus altijd op natuurfotografie gelegen. In Nederland kijk ik voornamelijk naar vogels, maar in het buitenland hebben zoogdieren ook mijn belangstelling. Ik ga dan ook vaak op reis met het doel om een bepaald dier te zien. Voor het verhaal achter de foto's en nog veel meer foto's zie ook mijn website: https://www.naturebylennart.com.

Alle werken van Lennart Verheuvel


Waarom je kiest voor Altiplano bij nacht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Altiplano bij nacht

Koop de foto Altiplano bij nacht van Lennart Verheuvel op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 033 445
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden