Alvis radiator ornament

- Werkcode: 1 099 068

autofotografie nederland over Alvis radiator ornament

Tijdens Classic Days (bij Düsseldorf Airport tegenwoordig in plaats van voorheen Schloss Dyck), in Augustus 2022, fotografeerde ik deze grille, radiator, logo danwel radiator ornament en de radiator dop.
Om zo min mogelijk afleiding te creëeren heb ik besloten om dit beeld in zwartwit in mijn shop op te nemen. Persoonlijk vind ik het ook passend bij de uitstraling van auto, techniek, en klassiek.
autofotografie nederland profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door autofotografie nederland

Eigenlijk is de volledige naam 'okkofoto's autofotografie-nederland'. Vanaf hele jonge leeftijd is automotive en fotografie mij met de paplepel ingegoten. Omdat ik geen groot genoeg hart heb om te race, en mijn portemonnee niet groot genoeg is, heb ik mijn passie voor auto's en motoren ten dienste gesteld aan het fotograferen ervan.

Alle werken van autofotografie nederland


Waarom je kiest voor Alvis radiator ornament op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

Alvis radiator ornament

Koop de foto Alvis radiator ornament van autofotografie nederland op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 099 068
Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
205,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden