Amerikaanse Zeearend

van Rando Kromkamp

Amerikaanse Zeearend van Rando Kromkamp

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 894511
Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Speciale wens?
86 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 8 werkdagen

Omschrijving

Amerikaanse zeearenden leven in de buurt van grote wateroppervlaktes in Noord-Amerika. Deze vogels komen van oorsprong uit Canada, de Verenigde Staten, delen van Mexico en verschillende eilanden met inbegrip van Saint-Pierre en Miquelon. De populaties zijn voornamelijk geconcentreerd in Florida, Alaska, de Pacific Northwest en gebieden bij een aantal rivieren en meren in de Midwest. Kleinere populaties leven in Mexico, Arizona, New Mexico, Rhode Island en Vermont. Rondzwervende Amerikaanse zeearenden zijn waargenomen in Belize, Bermuda, Puerto Rico en de Maagdeneilanden. Ook zijn er meldingen van waarnemingen uit Ierland, Zweden, Siberië, Groenland en het noordoosten van Azië.

Dit werk wordt aangeboden door Rando Kromkamp

Rando Kromkamp profielfotoProfessionele fotowerken van fotorando.nl Fotografie dat zich uit in perfectie! Mijn werken worden doormiddel van professionele fotoapparatuur vastgelegd. Alle foto's zijn in Raw geschoten en bewerkt met Photoshop cc.

Alle werken