Amerikaanse eik in een droom van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 759558
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
143 gratis verzending!

Omschrijving

Een reusachtige eik kan zoveel dingen voorstellen. Dit werk van de gevierde kunstenaar Jan Keteleer heeft een unieke grandeur. De eik zelf is slechts een stukje van het grotere universum dat hier is geschapen. Je hebt iets dat je meeneemt naar een droomwereld. Er is iets mysterieus, misschien zelfs voorbode, aan de manier waarop alles in dit stuk samenkomt. De reusachtige eik staat voor een enorme maan. We kunnen de weerspiegeling in het water zien. Over het geheel genomen blijft er iets over dat in elke denkbare ruimte buitengewoon kan lijken.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken