Amerikaanse eik met volle maan van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 759574
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
143 gratis verzending!

Omschrijving

Er is iets krachtigs aan de eik die in dit tafereel staat afgebeeld. We zien een of andere vogel overvliegen. We zien het water de boom weerspiegelen, terwijl het suggereert dat er iets buitengewoons is net achter de takken. Dit is iets dat de kijker meeneemt naar iets heel anders. Waar kan dit stuk je naartoe brengen? Als je al deze dingen samengebracht ziet om een droomlandschap te creëren, wat zijn dan je meest intense gedachten? Dit is het soort kunstwerk dat je echt naar een speciale plek kan brengen. Als je er naar kijkt, waar ga je dan heen?

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken