Een Werk aan de Muur shop

Ammann ghosts

- Werkcode: 1 042 945

Tis Veugen over Ammann ghosts

Deze Ammann A3 vlakverdeling is een niet-periodic vlakverdeling met drie vervormde prototegels. In elk van de 9 iteratie stappen wordt een tegel vervangen door 2, 3, of 4 andere kind-prototegels. De kleinste tegel heeft 6 kind-tegels, de middelste tegel heeft 2 kind-tegels, en de grootste tegel heeft slechts 1 kind-tegel. Zodoende komt de kleinste tegel voor in 6 kleuren (rood/geel/etc.), de middelste tegel in 2 tinten groen, en de grootste tegel is blauw.
Voor zover mij bekend is, is deze afbeelding de allereerste ter wereld met een vervormde Ammann A3 vlakverdeling.
Tis Veugen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tis Veugen

Mijn opleiding tot wiskundige en mijn ervaring als software programmeur zijn de basis elementen voor het ontwerpen van mijn kunstwerken. Sinds mijn pensioen in 2019 heb ik een begin gemaakt met het creëren van digitale kunst met een wiskundige inslag. De werken van M.C. Escher vormen hierbij een bron van inspiratie. Dankzij zelf ontwikkelde programma's op de computer ben ik in staat aan Escher's werken extra dimensies toe te voegen in de vorm van structuren met fotografisch materiaal.

Alle werken van Tis Veugen


Waarom je kiest voor Ammann ghosts op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Ammann ghosts

Koop Ammann ghosts van Tis Veugen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 042 945
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.