Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 3 dagen en 15 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Amsterdam Grachtengordel | Stadskaart op monochroom aquarel

- Werkcode: 694 708

Wereldkaarten.Shop over Amsterdam Grachtengordel | Stadskaart op monochroom aquarel

Voor een close-up van dit kunstwerk klik je op de foto.
Stadskaart van de Amsterdamse Grachtengordel met een moderne monochrome achtergrond dat geschilderd is met zwarte aquarel op aquarelpapier met de nat-op-nat techniek. Omdat het aquarel vrij abstract is aangebracht zie je in dit werk een vlakverdeling bestaande uit donkere en lichte delen. De lichtere plekken doen denken aan wolken, dat de indruk wekt alsof je Amsterdam vanuit een vliegtuig bekijkt. Dit kunstwerk is een samensmelting van analoge en digitale illustraties.
Deze stadskaart is een hand getekende illustratie van Ricardo Bouman.
Op dit concept en kunstwerk rust Copyright.
Wereldkaarten.Shop profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Wereldkaarten.Shop

Artistieke en moderne Wereldkaarten uit eigen ontwerpstudio en atelier in Zoetermeer.
Ricardo Bouman 'het creatieve brein achter Wereldkaarten shop' is een grafisch ontwerper en illustrator met passie voor reizen, grafisch ontwerp, schilderkunst en cartografie.
In zijn ontwerpstudio maakt hij cartografische kunst met o.a. verf- en inktsoorten en illustreert hij digitale kaarten 'zoals lijntekeningen en typografische designs' in moderne en artistieke stijlen.
Nieuwe werken en werkprocessen deelt hij op zijn Instagram pagina via: @wereldkaarten.shop of via https://www.instagram.com/wereldkaarten.shop/

Door zijn interesse in reizen, schilderkunst en topografie is Ricardo in 2016 gestart met het maken van Artistieke Cartografie. Dit groeide uit tot de collecties: Wereldkaarten, Land- en Stadskaarten. Naast schilderkunst maakt hij ook collages, zoals zijn 'Wereldkaart van Koffiebonen': https://bit.ly/2mQIraK Deze unieke collage bestaat uit honderden koffieboontjes die één voor één op een grote acrylplaat zijn gelijmd.

De cartografische werken zijn in hoge resolutie gedigitaliseerd, wat mogelijk maakt om ook grote wand vullende prints 'zoals behang' te bestellen.
Benieuwd naar voorbeelden? Lees dan hier het interview met Ricardo Bouman op de Werk aan de Muur Beeldmakers Blog via: https://bit.ly/2mp8nqY

Alle werken van Wereldkaarten.Shop


Meer weten over Wereldkaarten.Shop?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Amsterdam Grachtengordel | Stadskaart op monochroom aquarel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Amsterdam Grachtengordel | Stadskaart op monochroom aquarel

Koop de illustratie Amsterdam Grachtengordel | Stadskaart op monochroom aquarel van Wereldkaarten.Shop op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 694 708

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 15 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
118,-106,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.