Amsterdam Licht Festival

van Frans Van der Kuil

Amsterdam Licht Festival van Frans Van der Kuil

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 511995
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

Amsterdam Light Festival
Een vrije impressive van het Amsterdam light festival
De foto is bewerkt in photoshop en painter 2020. Met natuurlijk een Tulp.
Tulpen uit Amsterdam? Elke Nederlander kent dat liedje.
✨✨
Jaarlijks zet het Amsterdam Light Festival de Amsterdamse binnenstad en de grachten in de schijnwerpers. Eind 2021 keert het Amsterdam Light Festival voor de achtste keer terug naar Amsterdam. Vanaf eind november tot en met de derde week van januari kunnen alle bewoners en bezoekers weer genieten van de ontwerpen die de stad verlichten.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Van der Kuil

Frans Van der Kuil profielfotoIk ben Frans van der Kuil. Woon in Beverwijk.
Een aantal jaren geleden ben ik als onderwijskundige en manager in het onderwijs met pensioen gegaan. Nu heb ik meer tijd voor fotografie en ben mijn eigen stijl, technieken verder gaan ontwikkelen naar mijn persoonlijke art-work. Ik heb een voorkeur voor straatfotografie, strand en surrealisme (of noem me gewoon een beetje vreemd). Ik werk intuïtief en zoek altijd naar meer dan ‘gewoon’ een beeld. Ik gebruik foto’s uit mijn eigen archief en creëer zwart/wit of kleurrijke beelden. Opzoek naar een verbinding tussen fotografie en de schilderkunst.
Ik zou mijzelf een beeldontwerper noemen, die als een straatfotograaf kijkt naar de wereld om hem heen.
Ik bewerk mijn foto's met de Nik Collection, Photoshop cc en soms Painter2020 van Corel. Sommige bewerkingen lukken meteen in een sessie. Andere moet ik later weer oppakken. Er zijn momenten dat ik zomaar een aantal foto's kan omtoveren tot digitale beelden. Magisch. Foto's, bewerkingen en ideeën vloeien in elkaar over. Creativiteit stroomt. Ik hoop met mijn werk mensen te verbazen.
https://fransvanderkuil.werkaandemuur.nl/nl

Alle werken