Amsterdam Noord en Zuid | Stadskaart op monochroom aquarel

- Werkcode: 694 707

WereldkaartenShop over Amsterdam Noord en Zuid | Stadskaart op monochroom aquarel

Voor een close-up van dit kunstwerk klik je op de foto.
Stadskaart van Amsterdam met een moderne monochrome achtergrond dat geschilderd is met zwarte aquarel op aquarelpapier met de nat-op-nat techniek. Omdat het aquarel vrij abstract is aangebracht zie je in dit werk een vlakverdeling bestaande uit donkere en lichte delen. De lichtere plekken doen denken aan wolken, dat de indruk wekt alsof je Amsterdam vanuit een vliegtuig bekijkt. Dit kunstwerk is een samensmelting van analoge en digitale illustraties.
Zowel de stratenkaart als het aquarel zijn handgetekende illustraties, gemaakt door Ricardo Bouman.
Op dit concept en kunstwerk rust Copyright.
WereldkaartenShop profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door WereldkaartenShop

Artistieke en moderne Wereldkaarten uit de ontwerpstudio en atelier van WatercolorWall.
Alle kaartendesigns in deze webshop zijn geïllustreerd door grafisch ontwerper en kunstschilder Ricardo Bouman.
In zijn ontwerpstudio maakt hij cartografische illustaties met o.a. verf- en inktsoorten en maakt hij digitale kaarten 'lijntekeningen en typografische designs' in moderne en artistieke stijlen.
Nieuwe werken en werkprocessen deelt hij op Instagram via: @wereldkaartenshop of via https://www.instagram.com/wereldkaarten.shop/

Door zijn interesse in reizen, schilderkunst en topografie is Ricardo in 2016 gestart met Artistieke Cartografie. Dit groeide uit tot de collecties: Wereldkaarten, Land- en Stadskaarten. Naast schilderkunst maakt hij ook collages, zoals zijn 'Wereldkaart van Koffiebonen': https://bit.ly/2mQIraK Deze unieke collage bestaat uit honderden koffieboontjes die één voor één op een grote acrylplaat zijn gelijmd.

De cartografische werken zijn in hoge resolutie gedigitaliseerd, wat mogelijk maakt om ook grote wand vullende prints 'zoals behang' te bestellen.
Benieuwd naar voorbeelden? Lees dan hier het interview met Ricardo Bouman op de Werk aan de Muur Beeldmakers Blog via: https://bit.ly/2mp8nqY

Alle werken van WereldkaartenShop


Meer weten over WereldkaartenShop?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Amsterdam Noord en Zuid | Stadskaart op monochroom aquarel op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

Amsterdam Noord en Zuid | Stadskaart op monochroom aquarel

Koop de illustratie Amsterdam Noord en Zuid | Stadskaart op monochroom aquarel van WereldkaartenShop op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 694 707
Kies het materiaal Meer info
Aluminium
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
298,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden