Amsterdamse Huizen aan het Damrak

van Fotografiecor .nl

Amsterdamse Huizen aan het Damrak van Fotografiecor .nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 543079

10% woonseizoen korting!
Nog 9 dagen en 14 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113 102 gratis verzending!

Omschrijving

Een mooie binnenhaven met Hollandse huizen en gevels aan een van de grachten van Amsterdam. .Aan de andere kant van het Damrak waren de oude koopmanshuizen van de Warmoesstraat direct met de achterkant aan het water gevestigd. Dit was zodat schepen makkelijk de opslagruimtes die zich aan de achterkant van deze huizen bevonden konden bereiken. Deze huizen staan tot de dag van vandaag nog steeds met hun achtergevel in het ongedempte deel van het Damrak.

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

Fotografiecor .nl profielfotoDe drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken