• Andere planeet van Kneeke .com thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 296913

Andere planeet

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Andere planeet van Kneeke .com

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De sulfaatvelden bij Hverir in de buurt van Myvatn in IJsland zijn van een andere planeet. De tweede avond dat ik ze bezocht regende het af en toe stevig, maar de lucht verraadde ook enkele opklaringen. Ik besloot deze af te wachten in de auto en toen de regen ophield verkende ik het gebied alvast. Na een tijdje prikte de zon tussen enkele donkere wolken door en zette de rotsachtige velden in een prachtig geel oranje gloed.
Mijn standpunt had ik al gekozen in de hoop op dit licht, de camera stond al klaar op statief en ik maakte zo'n 15 vertikale opnamen. Deze opnamen zijn samengevoegd tot een bestand van 190 megapixels, welke ik voor de afdrukcentrale zelfs moest halveren. Een behang voor een flinke muur is bijvoorbeeld dus prima mogelijk.
Maar ook in een wat kleiner formaat komt dit beeld uitstekend tot zijn recht! ;-)

Over Kneeke .com

Kneeke .com profielfotoWelkom op de webshop van Kneeke.com. In deze webshop van Kneeke heeft u de mogelijkheid een selectie van zijn werk online aan te schaffen. Alle werken zijn vrij van ruis, lensfouten, stof etc. en altijd in de hoogst mogelijke kwaliteit. Kijk gerust eens rond in de verschillende albums en indien u vragen heeft of speciale wensen, laat het Kneeke weten. Benieuwd naar meer of ander werk van Kneeke?

Alle werken