Andere planeet

- Werkcode: 296 913

Kneeke .com over Andere planeet

De sulfaatvelden bij Hverir in de buurt van Myvatn in IJsland zijn van een andere planeet. De tweede avond dat ik ze bezocht regende het af en toe stevig, maar de lucht verraadde ook enkele opklaringen. Ik besloot deze af te wachten in de auto en toen de regen ophield verkende ik het gebied alvast. Na een tijdje prikte de zon tussen enkele donkere wolken door en zette de rotsachtige velden in een prachtig geel oranje gloed.
Mijn standpunt had ik al gekozen in de hoop op dit licht, de camera stond al klaar op statief en ik maakte zo'n 15 vertikale opnamen. Deze opnamen zijn samengevoegd tot een bestand van 190 megapixels, welke ik voor de afdrukcentrale zelfs moest halveren. Een behang voor een flinke muur is bijvoorbeeld dus prima mogelijk.
Maar ook in een wat kleiner formaat komt dit beeld uitstekend tot zijn recht! ;-)
Kneeke .com profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Kneeke .com

Welkom op de webshop van Kneeke.com. In deze webshop van Kneeke heeft u de mogelijkheid een selectie van zijn werk online aan te schaffen. Alle werken zijn vrij van ruis, lensfouten, stof etc. en altijd in de hoogst mogelijke kwaliteit. Kijk gerust eens rond in de verschillende albums en indien u vragen heeft of speciale wensen, laat het Kneeke weten. Benieuwd naar meer of ander werk van Kneeke?

Alle werken van Kneeke .com


Waarom je kiest voor Andere planeet op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Andere planeet

Koop de foto Andere planeet van Kneeke .com op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 296 913
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
277,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden