• Anemoon van Zilte C fotografie thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 73824

Anemoon

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Anemoon van Zilte C fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Deze anemoon stond voor een bos gekleurde bloemen in een vaasje. Door de scherpte op de ranonkel te houden, worden de bloemen op de achtergrond meer een waas van kleuren, dan scherp. Wat naar mijn idee een mooi effect geeft. Deze foto heeft sprankelende kleuren en door de toevoeging van een druppels water ook een mooie schittering erop.

Over Zilte C fotografie

Zilte C fotografie profielfotoDe naam achter ZIlte C fotografie is Monique van den Kommer. Wat begonnen is als een langgekoesterde wens (een spiegelreflex camera), kwam een aantal jaar geleden uit. En daarna is het uitgegroeid tot een extreme hobby en zelfs gedeeltelijk mijn werk geworden. Ik doe dit met heel veel enthousiasme en passie. Veel creativiteit kan ik erin kwijt en het geeft ontzettend veel positieve energie om iets moois te maken voor mijzelf en voor anderen!

Alle werken