Een Werk aan de Muur shop

Anemoon

- Werkcode: 73 824

Zilte C fotografie over Anemoon

Deze anemoon stond voor een bos gekleurde bloemen in een vaasje. Door de scherpte op de ranonkel te houden, worden de bloemen op de achtergrond meer een waas van kleuren, dan scherp. Wat naar mijn idee een mooi effect geeft. Deze foto heeft sprankelende kleuren en door de toevoeging van een druppels water ook een mooie schittering erop.
Zilte C fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Zilte C fotografie

De naam achter ZIlte C fotografie is Monique van den Kommer. Wat begonnen is als een langgekoesterde wens (een spiegelreflex camera), kwam een aantal jaar geleden uit. En daarna is het uitgegroeid tot een extreme hobby en zelfs gedeeltelijk mijn werk geworden. Ik doe dit met heel veel enthousiasme en passie. Veel creativiteit kan ik erin kwijt en het geeft ontzettend veel positieve energie om iets moois te maken voor mijzelf en voor anderen!

Alle werken van Zilte C fotografie


Waarom je kiest voor Anemoon op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Anemoon

Koop de foto Anemoon van Zilte C fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 73 824
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
99 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.