• Angkor Thom, Bayon tempel van Maurits van Hout thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 306960

Angkor Thom, Bayon tempel

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
104 gratis verzending!
Angkor Thom, Bayon tempel van Maurits van Hout

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

In Angkor Thom, nabij Angkor Wat vind je de Bayon Tempel met de lachende gezichten van de Khmer koning. Foto is geschoten met de allerlaatste Hasselbladcamera en daarom verkrijgbaar in extreem groot formaat. Indien dit nodig is graag even contact opnemen. grote plus: detaillering is mooier dan met spiegelreflexcamera net als tinten.

Over Maurits van Hout

Maurits van Hout profielfotoGepassioneerde beroepsfotograaf (sinds 2002) met eigen studio in Rijswijk. Doet voornamelijk aan zakelijke fotografie; portretten, architectuur, interieur en reisfotografie. Werkt voor verschillende branches. Daarnaast vrij werk straatfotografie en expertise in jazzfotografie. Passie voor schoonheid, eigenheid en vorm. Met reis-, straat- en jazzfotografie probeert hij gevoel te vertalen naar beeld. Werkt sinds januari 2017 met de laatste Hasselblad waardoor foto's uniek geschikt zijn voor heel groot aan de muur in de allerbeste kwaliteit. Foto's staan hier niet in de maximale maat op de site. Wanneer u een grotere foto zoekt, dan neem gerust contact op. Wandvullend (behang) is geen probleem.

Alle werken