Een Werk aan de Muur shop

Angkor Wat Reliëf, Siem Reap Cambodja

- Werkcode: 36 998

Dirk Verwoerd over Angkor Wat Reliëf, Siem Reap Cambodja

Reliëf van zandsteen in Angkor Wat. Prachtig harmonieus beeld wat het heel goed doet aan de muur vanaf een afstand bekeken, maar ook rijk aan details is als je er dichter op gaat staan.
Dirk Verwoerd profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Dirk Verwoerd

werkte aanvankelijk als reclamefotograaf voor diverse reclamebureaus en grote retailers, maar al snel kon hij zijn studiofotografie combineren met fotografie voor KLM. Daartoe vloog hij over de hele wereld en raakte geïnspireerd door de diverse culturen. Zijn fotografie voor KLM bleef niet onopgemerkt. Hij mocht jarenlang op pad voor de reisorganisatie HT Wandelreizen, welke reizen hem lieten kennismaken met de verste uithoeken van de wereld. De laatste jaren houdt hij zich vooral bezig met architectuur fotografie en maakt hij ieder jaar nog wel een mooie fotoreis.

Alle werken van Dirk Verwoerd


Waarom je kiest voor Angkor Wat Reliëf, Siem Reap Cambodja als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Angkor Wat Reliëf, Siem Reap Cambodja

Koop de foto Angkor Wat Reliëf, Siem Reap Cambodja van Dirk Verwoerd op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 36 998
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
212 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.