10% Paas korting t/m 22-04 - Nog 18 uur geldig!

Werkcode: 101580

Antwerpen: Stalen Stadswachten

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Paas korting t/m 22-04
Nog 18 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
157 142 gratis verzending!
Antwerpen: Stalen Stadswachten van juvani photo

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De markante historische havenkranen langs de Schelde zijn erfgoed in Antwerpen. Met respect vastgelegd in een ruwe Urban look, waarbij het lage standpunt is gekozen om de immense afmetingen te prononceren.

Achtergrondinformatie:
Op de spoorlijnen ter hoogte van hangars 26-27 en 29, staan elf havenkranen opgesteld. Ze behoren tot de collectie van het Museum aan de Stroom (MAS). Deze elf kranen aan de Rijnkaai zijn allemaal van een verschillende type: de oudste is van 1907, de jongste van 1963. Samen weerspiegelen ze de technologische evolutie van de havenactiviteit. In 2002 werden de kranen zelfs beschermd als monument.

Over juvani photo

juvani photo profielfotojuvani photo | digital art : enhancing your view on our planet!Ik laat graag zien dat het mooie van de wereld vaak in kleine dingen zit; een landschap, een detail, een stilleven, de schoonheid van verval.

De mediterrane sfeer vangen in een impressie is het doel van de Dolce Vita serie. Met name de sfeer en het landschap van Italië, en dan concreter de regio's le Marche, Umbria, Toscane, Bloemenriviera en de Cinque Terre.

In opdracht ook freelance beschikbaar voor fotografie voor en over architectuur, interieur, design, technologie en wetenschap.

Alle werken