Een Werk aan de Muur shop

Aperiodieke havik en ijsvogel

- Werkcode: 1 042 730

Tis Veugen over Aperiodieke havik en ijsvogel

Deze aperiodieke Penrose P3 vlakverdeling bestaat uit vervormde ruiten. De dikke ruit is gevuld met een havik, de dunne ruit met een ijsvogel, beide in diverse kleuren. De afbeelding heeft rotatie symmetrie dankzij de stervormige, initiële configuratie genaamd S5 door mijn voormalige professor N.G. de Bruijn. De berekening van deze afbeelding vergt vier iteraties met de substitutie methode.
Tis Veugen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tis Veugen

Mijn opleiding tot wiskundige en mijn ervaring als software programmeur zijn de basis elementen voor het ontwerpen van mijn kunstwerken. Sinds mijn pensioen in 2019 heb ik een begin gemaakt met het creëren van digitale kunst met een wiskundige inslag. De werken van M.C. Escher vormen hierbij een bron van inspiratie. Dankzij zelf ontwikkelde programma's op de computer ben ik in staat aan Escher's werken extra dimensies toe te voegen in de vorm van structuren met fotografisch materiaal.

Alle werken van Tis Veugen


Waarom je kiest voor Aperiodieke havik en ijsvogel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Aperiodieke havik en ijsvogel

Koop Aperiodieke havik en ijsvogel van Tis Veugen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 042 730
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
124,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.